Autor: Best Marketing • 10. september 2020

Kuldmuna 2021 lükkub edasi

Kuldmuna 2021 toimub kevade asemel sügisel, Kuldmuna 2020 Grand Prix ja elutööpreemia antakse üle 18. septembril Eesti Disainiauhinnad 2020 galal.
Liis Tippel selgitas, miks Kuldmuna 2021 konkurss sügisesse lükati.

Kuldmuna korraldava Turundajate Liidu tegevjuhi Liis Tippeli sõnul kaaluti otsust korraldada konkurss kevade asemel sügisel väga põhjalikult. "Möödunud Kuldmuna konkursile esitati rekordiliselt töid ja tihe konkurents andis ka suuremat väärtust kõikidele võidu välja teeninud turundajatele. Sel aastal on ühiskonnas domineerinud koroonaviiruse temaatika ja see peegeldub kindlasti ka konkursil, kuid tahame näha võimalikult mitmekesist valikut ka kõikide teiste kampaaniate ja loometööde seast. Mida viljakam on turundusmaastik, seda rohkem on ka inspireerivaid, nutikaid ja kõrgetasemelisi töid," lausus ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700