Autor: Marianne Liibert • 10. september 2020

Järgmisel reedel selguvad Disainiauhinnad 2020 võitjad

Eesti Disainiauhinnad 2020 võitjad kuulutatakse välja virtuaalgalal ja võidutöid saab vaadata Viru Keskuses avataval näitusel.

‘‘Sel aastal on kõik teisiti kui kunagi varem. Oleme jätkuvalt keset koroonakriisi - palju meie ümber on muutumas, väga palju on ebakindlat, aga üks asi on kindel - tänases keerulises maailmas hakkab veelgi suurenema vajadus loovate lahenduste järele, muutes disaini tähtsamaks kui kunagi varem. Võib olla keeruline antud ajahetkel mõelda rõõmustamisele või suursündmuse korraldamisele, aga arvame siiski, et praegune olukord ei takista heade disainitööde tunnustamist ja nähtavaks tegemist ning disaini rakendamise väärtustele tähelepanu juhtimist," kommenteeris Eesti Disainikeskuse juhataja Tiia Vihand.

Virtuaalgalat saab jälgida 18. septembri õhtul Eesti Disainiauhinnad Facebooki lehel või Eesti Disainikeskuse Youtube‘i kanalis kell 17:00 - 19:30.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700