Autor: Best Marketing • 25. august 2020

Google annetas Toidupangale üle 21 000 euro

Google’i heategevuslik üksus Google.org toetas Eesti Toidupanka 25 000 Ameerika dollari ehk enam kui 21 000 euroga, et aidata leevendada Covid-19 pandeemia tõttu suurenenud toiduabi vajadust Eestis.
Foto: Unsplash

Alates koroonapandeemia lahvatamisest on Google.org toetanud kohalike kogukondade abistamisega tegelevaid heategevusorganisatsioone 100 miljoni dollari eest üle maailma. Eestist valiti toetuse saajaks üks organisatsioon - Eesti Toidupank - viidates pikaaegsele pühendumusele aidata toiduabiga toimetulekuraskustesse sattunud inimesi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700