Autor: Marianne Liibert • 19. august 2020

GALERII: Sotsiaalmeedia konverents ONLINE

18. augustil toimus sotsiaalmeedia konverents ONLINE, kuhu kogunes üle 100 osaleja. Vaata galeriist, mis päeva jooksul toimus.
Foto: Raul Mee

Üritus leidis aset Tallink Conference & Spa Hotellis. Lisaks põnevatele ja praktilistele ettekannetele toimus laval kaks vestlusringi. Pauside ajal said soovijad meet & greet ehk kohtu ja tervita alal mõjuisikutega turunduse teemadel juttu ajada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700