Autor: Best Marketing • 17. august 2020

Balticbest 2020 tähtaeg on täna

Võitjad selguvad 26. augustil veebi vahendusel toimuva otseülekande ajal ning kõik Balticbest 2020 konkursi kullad ja Grand Prix'd esitatakse loovusfestivalile EPICA osalustasuta.

Lisaks saavad tööde esitajad 26. augustil aset leidva otseülekande vahendusel vaadata, kuidas žürii töid kommenteerib ja hindab. Nimelt vaatab žürii otseülekande ajal üle kõik shortlist'is olevad tööd. Shortlist avalikustatakse 21. augustil.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700