Autorid: Rivo Räim, Hando Sinisalu • 22. juuli 2020

White Square festivalist ja tegijate võiduvalem - Not Perfect ja Tele2 nopivad auhindu

XII rahvusvahelise reklaamifestivali White Square auhinnad on jagatud ning üle aastate tuli Eestisse ka kuld. Tele2 „Vingumise“ kampaaniat tunnustati kolmel korral: kuld turundusstrateegiate kategoorias, hõbe integreeritud kampaaniate kategoorias ja eriauhind Venemaa reklaamiagentuuride liidu poolt.

Nii Not Perfecti, kes oli festivali kõige edukam Eesti agentuur, kui ka Tele2 jaoks on see võimas tunnustus, sest tööd on tehtud kõvasti ning konkurents sellel festivalil tihe ja võidutööd tõeline maailmaklass.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700