Best Marketing • 28 aprill 2020

Turundajate Liit sai uue tegevjuhi

Seoses Turundajate Liidu senise juhi Maarit Mäeveeri emapuhkusele minekuga asub alates maikuust liitu juhtima 20 aastat turundusmaastikul toimetanud Liis Tippel.

Liis Tippel  

„Mul on väga hea meel, et Turundajate Liiduga liitub just Liis Tippel. Olime kunagi Telias kolleegid ja olen ka peale seda tema tegemistega kursis olnud. Liis on kõrge energiatasemega inimene, kes teeb oma tööd südamega ja võitleb parima tulemuse nimel. Olen kindel, et Turundajate Liit on parimates kätes ja soovin talle palju edu,“ ütles Maarit Mäeveer, kel täitus Turundajate Liidus esimene tööaasta.

Tippel on alates 2019. aastast tegutsenud vabakutselise turundaja ja konsultandina. Ta on endiselt tegev ka disainerina oma ettevõttes. Seitse aastat orkestreeris Tippel Elioni kauba- ja finantseerimisäri ning televisioonivaldkonna turundust. Aasta aega tegutses ta Eesti brändi töörühmas. Lisaks on ta juhtinud GT Tarkvara ja Excellent Business Solutions reklaamtegevusi, turundanud Viking Motorsis erinevaid autobrände ning vedanud Mainor Grupi ettevõtete turundust.

„Mainori turundus- ja kommunikatsioonijuhina sain seada ühe potentsiaalse tuleviku linna arengusuundi, mis arhitekti lapselapsena oli eriliselt vinge kogemus,” ütles Tippel.

„Turundusvaldkond on pakkunud mulle pidevat pinget juba 20 aastat. Olen panustanud oma aega tarkvaraärisse aegadel, mil müüdi veel „karbitarkvara“, aga saanud käe valgeks ka suurettevõtete IT-partneri kuvandi ehitamisel. Brändide loomise ja arendamise maailma sukeldusin süvitsi 10 aastat tagasi, mil tegelesin Eestis armastatud telekomibrändide liitmisega,“ lisas ta.

2016. aastal lõi Tippel valgustite- ja ruumidisaini ettevõtte PULO, mille alt ta turustab oma kätega treitud puidust valgusteid ning sisekujunduselemente. Liisi erioskus sisekujunduses on luua ruume, mis kannavad edasi vastava brändi olemust ja kogemust.

Vahetult enne Turundajate Liiduga liitumist lõi ta kaasa ka Fotografiska Tallinn brändi kureerimisel.

„Olen magusalt ärevil, võttes vastu vastutusrikka rolli Turundajate Liidu juhina ja seda just Maaritilt, kes on liitu minu hinnangul väga tarmukalt juhtinud.”

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700