Autor: Best Marketing • 28. aprill 2020

Turundajate Liit sai uue tegevjuhi

Seoses Turundajate Liidu senise juhi Maarit Mäeveeri emapuhkusele minekuga asub alates maikuust liitu juhtima 20 aastat turundusmaastikul toimetanud Liis Tippel.
Liis Tippel

„Mul on väga hea meel, et Turundajate Liiduga liitub just Liis Tippel. Olime kunagi Telias kolleegid ja olen ka peale seda tema tegemistega kursis olnud. Liis on kõrge energiatasemega inimene, kes teeb oma tööd südamega ja võitleb parima tulemuse nimel. Olen kindel, et Turundajate Liit on parimates kätes ja soovin talle palju edu,“ ütles Maarit Mäeveer, kel täitus Turundajate Liidus esimene tööaasta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700