Autor: Best Marketing • 1. aprill 2020

Suhtemaja Powerhouse lõi Eesti esimese lobby-registri

Suhtemaja Powerhouse lõi Eesti esimese lobby-registri, kuhu end registreerinud avaliku sektori inimesed, nii poliitikud kui ka ametnikud, saavad õiguse suhelda erasektoriga. Registrisse kandmine on vajalik, sest muidu võib juhtuda, et erasektor teeb otsuseid, mis lähtuvad laiemast kasust, või mis veelgi hullem, eesmärgist riigi maksutulu suurendada.
"Kes ei registreeri end lobby-registris, võib varem või hiljem leida end karistusregistrist," hoiatas suhtemaja loovjuht Janek Mäggi.

Selline olukord võib otsustajad segadusse viia ning kontrolli alt väljudes, tekitada küsimuse, et kuhu võimalik täiendav maksutulu suunata. Seetõttu on registriloojate arvates asjakohane piirata riigiesindajate suhtlust vaid registri kaudu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700