Autor: Tauno Telvik • 19. märts 2020

Kaugtöö – kuidas vältida üle töötamist?

Kodus töötamisega kaasneva efektiivsuse languse ja tõusu taga on kindlad põhjused ja ohud. Ilma kindla tegevusplaani ja ajamõõtmiseta on lihtne „ära eksida“ ja ka üle töötada.
"Ilma kindla tegevusplaani ja ajamõõtmiseta on lihtne „ära eksida“ ja üle töötada," sõnas Max 123 Võrguvara tegevjuht Tauno Telvik.

Inglise keeles on kaks terminit, efficiency ja effectiveness. Mõlemaid tõlgitakse eesti keelde efektiivsusena, aga neil on oluline erinevus. Lühidalt: efficiency tähendab "teha asju hästi", effectiveness tähendab "teha õigeid asju". Oma tegevuste planeerimisel peaksime esmalt suurendama viimast, tegema õigeid asju, ja siis vaatama, kuidas me neid õigeid asju hästi teeme. See kehtib nii kodus kui ka kontoris töötades, aga kodus võib õigete asjade tegemine olla raskem kui muidu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700