Autor: Best Marketing • 13. märts 2020

Vene sihtrühmale turundamise konverents lükkub sügisesse

Eestis väljakuulutatud erakorralise seisukorra tõttu lükatakse edasi 26. märtsil toimuma pidanud turunduskonverents "Kuidas turundada venekeelsele sihtrühmale Eestis".
Foto: Remo Tõnismäe

Konverentsi korraldava Kriit Reklaamiagentuuri turundusspetsialist Nikita Baikov sõnas, et üritusele on registreerunud juba üle 150 osaleja, ent koroonaviiruse leviku ohu tõttu lükatakse konverents edasi. Uus toimumise aeg on 1. oktoober 2020. Kõik ostetud piletid jäävad kehtima ka uue toimumiskuupäeva puhul.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700