Autor: Best Marketing • 6. märts 2020

Ülemiste keskuse uued agentuurid on Tank ja Initiative

Eelmise aasta teises pooles läbiviidud agentuuride konkursil osales 5 tugevat loov- ja meediaagentuuride meeskonda.

Kantar Emori kaubandusseire uuringu põhjal on Ülemiste keskus klientide lemmikostukoht Tallinnas ja Harjumaal juba 2015. aastast. Septembris Ülemiste keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuhina alustanud Tiia Nõmm hindab kõrgelt keskuse juhtide ’pikka vaadet’ ja head intuitsiooni, mis on aidanud langetada äriliselt väga õigeid otsuseid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700