Autor: Allan Rajavee • 21. veebruar 2020

Eesti suunamudija elab ära sotsiaalmeedias teenitavast tulust

Alles viimasel kolmel aastal Eesti sotsiaalmeediamaastikul kanda kinnitanud suunamudijad ehk sotsiaalmeedias peaasjalikult nooremate vaatajate seas populaarsed mõjuisikud suudavad lühikesest kasvuperioodist hoolimata end ära elatada, tõdes suunamudija Tanel Pajuri.
Sotsiaalmeedia suunamudija Tanel Pajuri tõdes, et sotsiaalmeedias sisu luues on võimalik ära elada, kuid konkurents sotsiaalmeedia mõjuisikute seas on väga tihe.
Foto: Erakogu

Pajuri areng sotsiaalmeedia mõjuisikuks algas koolitusvaldkonnast. "Olin enne väikestviisi arvamusliider, kuid minu sotsiaalmeedia tegevus on nii kiiresti kasvanud, et kõik see edu on mulle tulnud viimase poole aasta jooksul," tõdes Äripäeva raadio hommikuprogrammis Tartust pärit Pajuri, kes äsja võitis Kanal 2 telesaate "Suunamudijate meistriklass".

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700