Autor: Best Marketing • 5. veebruar 2020

Philip Morrise jätkusuutlikkuse valdkonna direktor Miguel Coleta esineb Passwordil

Passwordi esinejate hulka lisandus Philip Morris Internationali jätkusuutlikkuse valdkonna direktor Miguel Coleta (Šveits).
Miguel Coleta

Tubakatööstus on maailmas üks enim reguleeritud, aga ka paljude poolt enim vihatud ärivaldkondi. Olles pidevalt nii avalikkuse kui seadusandjate luubi all, on see äri viimaste aastate jooksul läbi teinud meeletud ümberkorraldused. On vähe valdkondi, kus vastutustundlikkus omaks suuremat tähendust ja mõju, kui tubakatööstuses. Ja intiigidest ning vastuoludest siin juba puudust ei tule! Miguel Coleta räägib jätkusuutlikkuse rollist äri ümberkujundamisel – tuginedes tubakatööstusele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700