Autor: Best Marketing • 10. jaanuar 2020

Tartus alustas uus digiagentuur

Alates sellest aastast tegutseb loovagentuuri Neway kõrval digimeeskond, kelle eesmärk on luua kodulehti, e-poode ning interaktiivseid ekraanilahendusi. Loodud agentuur kannab nime Neway Digital.
Jaan Naaber
Foto: Egon Bogdanov

Neway juhi Jaan Naaberi sõnul on agentuuri eesmärk luua suurepäraseid brände ja kogemusi. "Neway Digitali loomine on strateegiline samm, millega me rakendame meeskonna suurt digikogemust ning kompetentsi meie klientide jaoks parimal viisil," ütles Naaber.

„Täna on Neways kaks tugevat meeskonda – esiteks loovagentuur, mille teenused on bränding, teenusedisain, loov- ja disainilahendused. Teiseks digiagentuur, mis loob uue ajastu digilahendusi,“ rääkis Naaber.

Tema sõnul oli agentuuri loomiseks väga oluline tugeva meeskonna olemasolu. „Viimase 12 aasta jooksul teostatud rohkem kui 200 digilahendust annavad julguse ja oskuse suurepäraste lahenduste tegemiseks,“ ütles Neway juht.

Neway projektijuht Arnika Kajaste märkis, et loov- ja digimeeskonna lahku löömine oli praktiline otsus, sest äride edu võti on digilahenduste näol internetis ning see vajab eraldi suurt fookust.

„Klientide jaoks tähendab see veelgi põhjalikumat ja professionaalsemat lähenemist, sest Newayl on nüüd kaks meeskonda – digi- ja loovtiim. Üks toetab teist ja vastupidi. Mõlema eesmärk on luua suurepäraseid kogemusi. Vahe on selles, et ühe fookus on päriselus ning teise oma internetis,“ rääkis projektijuht.

Neway Digitali meeskond on tänaseks teinud kõrgelt hinnatud digilahendusi nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt. Viimase aasta klientide hulka kuuluvad näiteks Playtech Estonia, Junior Achievement, Eesti Lennundusklaster, digiturundusagentuur Convertal, Piletikeskus, Cleveron, Eesti Olümpiakomitee ja Tahe Outdoors.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700