Autor: Best Marketing • 26. november 2019

Eesti disainistuudio võitis rahvusvahelisel plakatikonkursil esikoha

Eesti disainerid Eva Unt ja Margus Tammik stuudiost Unt / Tammik võitsid Hispaanias 66 riigi osaleja seas Bodegas Terras Gauda veinimaja plakatibiennaali. Laureaadi tiitliga kaasnes kopsakas preemia 10 000 eurot ja võidukujundust hakkab veinimaja kasutama oma turundustöös.
Disainistuudio Unt / Tammik võidutöö, mida Bodegas Terra Gauda oma turunduses kasutama hakkab.

14. korda toimunud biennaalil osales 1435 tööd 66-st riigist. Žürii liige Diego Areso, kes on väljaannete El País, Vanity Fair ja Mehhiko Vogue’i disainer, sõnas auhinda kätte andes, et see oli 14 aasta jooksul esimene kord, kui žürii otsus tuli nii ühehäälselt ja kiirelt. "Hindamispäeval saali sisse astudes oli võiduplakat paigutatud sissepääsu vastasseinale ja tööd märgates oli kohe selge, et see on esikoht.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700