Autor: Best Marketing • 4. september 2019

Galerii: Balticbesti tuurid

30. augustil toimus Balticbest, mille käigus külastati lahedaid Eesti ettevõtteid.

Esimese tuuri käigus saab külastati ilmselt maailma kuulsaimat Eesti ettevõtet Bolt, pealinna parimat restorani Rataskaevu 16, empaatilist ja kliendi vajadusi mõistvat agentuuri Velvet ning inimeste südamesse pugenud jäätisetootjat La Muu.

Teise tuuri käigus avasid oma uksed juhtiv telekomiettevõte Telia, moodne ja hipsterlik jaekaubanduspind Balti Jaama Turg, armas ja kodune Tallinna Lennujaam ning väikeõlletootjate lipulaev Põhjala.

Kolmanda tuuri käigus ootasid külastajaid üle kogu Euroopa tuntud start-up Pipedrive, meelelahutushiid Apollo Kino ja äsja avatud Ülemiste O'Learys, üks Eesti suurimaid panku ehk SEB Pank ja Vana Tallinna koduna tuntud Liviko.

Bolt
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700