Autor: Best Marketing • 28. august 2019

Pipedrive'i kommunikatsiooni juhib nüüdsest Mariliis Beger

Müügitarkvara ettevõtte Pipedrive globaalse kommunikatsioonitiimiga ühines Mariliis Beger, kes hakkab vastutama meediasuhete ja tööandja kuvandi eest Eesti, Tšehhi ja Portugali turgudel.
Mariliis Beger
Foto: Helis Hämarsalu

Mariliis Begeri sõnul maadlevad IT-ettevõtted kogu maailmas kvalifitseeritud tööjõu leidmise probleemiga ning konkurents parimatest parimate värbamiseks on tihe. „Pipedrive’i eduloo alustaladeks on tõeliselt hea toode, tugev ühtekuuluvustunne ning väga motiveeritud töötajad, kelle leidmiseks ja hoidmiseks on ettevõte palju panustanud. Minu ülesanne on see sõnum Pipedrive’i sihtturgudel Euroopas potentsiaalsete töötajateni viia ning hoida avalikkust kursis Eesti IT-sektori ühe lipulaeva tegemistega,“ sõnas Beger.

Enne Pipedrive’iga liitumist töötas Mariliis Beger vanemkonsultandi ja partnerina PR-agentuuris KPMS & Partnerid. Aastatel 2008-2013 õppis ja töötas ta USAs Florida Riikliku Ülikooli kommunikatsiooni ja informatsiooni kolledžis, kus keskendus uute tehnoloogiate kasutusvõimalustele tervishoius ning innovatsioonile ühiskonna olulistes valdkondades. Samuti on ta andnud kommunikatsioonialaseid loenguid Tallinna Ülikoolis ning on alates 2018. aastast Pakistani aukonsul Eestis.

Mariliis Begeril on doktori- ja magistrikraad massimeedia erialal Florida Riiklikust Ülikoolist. Samuti on ta lõpetanud meedia ja kommunikatsiooni magistriõppe ning omandanud avalikkussuhete ja teabekorralduse bakalaureusekraadi Tartu Ülikoolis.

Pipedrive pälvis 2018. aastal unistuste tööandja tiitli ning 2016-2018 aastatel nimetati Pipedrive Eesti parimaks erasektori tööandjaks.

Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud ettevõte, mis pakub müügijuhtimistarkvara kasvavatele müügitiimidele. Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu rohkem kui 85 000 ettevõtet üle kogu maailma ning firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses investeeringuid. Pipedrive’i kuues riigis asuvates kontorites töötab üle 500 inimese.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700