Autor: Best Marketing • 23. august 2019

Balticbest 2019 loovkonkursile esitati 209 tööd

Rahvusvahelisele loovusfestivalile Balticbest 2019 laekus 209 tööd seitsmest erinevast riigist. Võitjad kuulutatakse välja 30. augustil Balticbesti galal, kus selgub ka 2019. aasta parim agentuur Baltikumis. Eraldi on saadaval gala pääsmed.

Tööde esitamise tähtaeg oli eile. Balticbestile esitas tänavu töid 64 loovagentuuri ja produktsioonifirmat Eestist, Gruusiast, Horvaatiast, Lätist, Leedust, Maltalt ja Montenegrost. Konkursil on kokku 24 erinevat kategooriat, kõige rohkem töid esitati graafilise disaini, telereklaami ning veebipõhise video ja filmi kategoorias. Võrdluseks - möödunud aastal esitati 208 tööd ja üle-eelmisel aastal 186 tööd.

Finalistid selguvad teisipäeval, 27. augustil. Võistlustöid hindab rahvusvaheline žürii ning hindamisel võetakse arvesse loovideede originaalsust ja teostuse kvaliteeti. Saa tuttavaks: Balticbest 2019 žürii.

Võitjad avalikustatakse reedel, 30. augustil kell 19.00 Balticbesti auhinnagalal, mis toimub Vaba Lava teatrikeskuses. Õhtule annab avapaugu Briti stand-up koomik John Gordillo, kelle naljade keskmes on ühtaegu imelik ja imeline turundus. Ühtlasi kuulutatakse galal välja 2019. aasta parim agentuur Baltikumis. Vaata: Baltikumi agentuuride TOP 12.

Lisaks tunnustusele ja auhindadele on Balticbestil midagi veel olulisemat, mida peetakse tänapäeval vaat et kõige hinnalisemaks varaks – suhtevõrgustik. Balticbest annab hea võimaluse kohtuda teiste valdkonna inimestega ja leida häid tutvusi, kellega kasulikke kogemusi ja väärtuslikku infot vahetada. Üritusele oodatakse turundus- ja reklaamiinimesi kogu Baltikumist, seega võid leida nii uusi kliente ja koostööpartnereid kui ka huvitavaid vestluspartnereid ja sõpru.

Kui tundub, et enam paremaks minna ei saa, pidu alles algab! Pärast auhindade jagamist suundume Kärbes Kitchen & Bar'i, kus toimub vahva afterparty ning ootavad maitsvad snäkid ja mõnusad joogid. Muusika eest hoolitseb võrratu DJ Liisi Voolaid, kes valib parimaid lugusid, mille järgi hilisööni tantsida. Gala pilet tagab sisepääsu auhinnatseremooniale ja afterparty'le, hinna sisse kuuluvad ka söögid ja tervitusjoogid.

Soeta omale festivali täispakett või ainult gala pääse siit.

Kohtumiseni 30. augustil!

2018. aastal oli Balticbestil lausa kaks Grand Prix väärilist tööd: Eesti agentuuri Tank “Work in Estonia” nutikas värbamiskampaania ja Horvaatia agentuuri Imago Ogilvy kampaania linnukese elu päästmisest. Pildil on agentuuri Tank meeskond Balticbest 2018 auhinnagalal.
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700