Autor: Best Marketing • 7. august 2019

Kas paberleht sureb välja?

Ekspres Grupi finantsdirektor Signe Kukin sõnas möödunud nädalal hommikuprogrammis, et nende digivaldkond on 2011. aastaga võrreldes kasvanud umbes 15% aastas. "Ja me näeme, et see kasv on jätkumas," lisas ta.
Foto: Raul Mee

Kukin arvas, et paberleht on tulevikus kindlasti olemas, kuid pigem saab sellest luksuskaup. Samas on tarbimisharjumuste muutumine aeganõudev trend. Kukini sõnul vajab tarbija aega tasulise sisuga harjumiseks. Ta nentis siiski, et kui on ühiskonna jaoks hea ja oluline lugu, mis inimestele huvi pakub, siis seda ikkagi ostetakse.

Nii Eestis, Lätis kui ka Leedus pakub ettevõte Delfi uudisteportaali kaudu sisu digitaalsel kujul. Leedus veel tasulist sisu ei pakuta, Lätis ollakse hetkel ainus tasulist sisu pakkuv portaal. Ehkki Eesti on tema sõnul meediatarbimise kultuuris naaberriikidest ees, tõi ta välja, et Lääne-Euroopa turg on selles mõttes meie omast ikkagi väga erinev ja seal on inimesed tasulise sisuga rohkem harjunud ning ostavad seda meelsamini.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700