Autor: Marianne Liibert • 26. juuni 2019

Nädala kampaania: Omasid ei lasta täis peaga rooli

"Omasid ei lasta täis peaga rooli" on Maanteeameti joobes juhtimise vastane kampaania, mille eesmärk on teadvustada, et lähedaste võimuses on takistada alkoholi tarvitanud inimest sõidukirooli istumast või takistada sõidukijuhti üldse alkoholi tarvitamast.

Kampaania kestab 10. juunist 7. juulini, ideelahenduse ja kujunduse autor on agentuur Age Creative. Kommenteerisid Maanteeameti ennetustöö osakonna peaspetsialist Evelin Kütt, Age Creative'i loovjuht Ahto Aaremäe ning Tabasco loovjuht Kerstin Raidma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700