Autor: Best Marketing • 17. juuni 2019

Kas alkoholivabade õllede reklaam on eetiline?

Mõnel juhul erineb alkoholivaba õlle pakend õige minimaalselt alkoholiga õlle pakendist ja ehkki reklaamiseadus lubab alkoholivabale õllele reklaami teha, tekitab see inimestes vastakaid seisukohti. Juriidiliselt on kõik justkui korrektne, aga paljude arvates on see eetika piire kompav lähenemine.
Annika Veimer
Foto: Raul Mee

Tervise Arengu Instituudi direktor Annika Veimer rääkis juuni alguses Äripäeva raadio hommikuprogrammis Hando Sinisaluga alkoholivabade õllede mõjust ja nende reklaami eetilisusest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700