All Media Eesti omandas 90% osaluse Artist Medias

Täna allkirjastatud lepinguga omandas TV3-e omanikfirma AS All Media Eesti 90% osaluse Eesti suurimas BTL-, audio- ja siseraadio täisteenuseid pakkuvas ettevõttes Artist Media OÜ. Artist Media senine suuromanik Priit Laur jätkab 10% osalusega.

Priit Leito  Foto: Raul Mee

„Artist Media tegevusvaldkond ja positsioon Eesti turul võimaldab All Media Eestil siseneda seni katmata meediaäri valdkonda ning jõuda eestlasteni igal hetkel mil inimesed ärkvel on. Tunnustame Artist Media aastatepikkust edukat tööd kaubanduskeskustele BTL- ja siseraadio teenuse pakkumisel ning audiolahenduste loomisel, samuti Artist Media tugevat meeskonda ja kõrget organisatsioonikultuuri“, ütles AS All Media Eesti juhatuse esimees Priit Leito.

„All Media Eesti on Artist Mediale hea partner ning võimaldab jätkata 17-aastase ajalooga firma arengut. All Media Eesti toob Artist Mediale uusi võimalusi oma tegevust veelgi laiendada ning mitmed Artisti teenused on kasutatavad ka All Media Eesti raadio- ja telejaamades“, lisas Laur.

Tehingu hinda osapooled ei avalda.

Artist Media on Eesti suurim BTL-, audio- ja siseraadio terviklahendusi pakkuv ettevõte, mis tegutseb 2002. aastast. Artist Media teenused on reklaami müük tõmbekeskuste reklaampindadele ja siseraadiotesse, reklaamklippide tootmine, taustmuusika lahenduste ja soundscape`ide loomine, audio branding ning helisüsteemide projekteerimine, paigaldus ja hooldus. 2018 aastal oli firma käive 1,9 miljonit eurot ja tegevuskasum 270 tuhat eurot.

All Media Eesti omanikuks on rahvusvaheline varahaldusettevõte Providence Equity Partners, mille alla koonduvad Eestis telekanalid TV3, TV6, 3+, CTC, RTR, Fox, Fox Life ja National Geographics, digitaalne platvorm TVPlay ja TV Play Premium, raadiojaamad Star FM, Power Hit Radio ja Radio Volna, veebireklaami ettevõte All Media Digital ja meediaettevõte Buduaar Meedia.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700