Autor: Best Marketing • 30. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised olid Baltic-Nordic parimad üritused 2018

Eelmisel nädalal toimus Tallinnas Baltic For Events konverents, millele järgnes pidulik auhinnatseremoonia. Konkursil võidutsesid ka projektid Eestist ning koju toodi ka peavõit. Võistluses oli ühtekokku ca 130 tipp üritusturunduse tööd Kesk-Euroopas Põhjalani.
Foto: Omniva

Tööde lõpphindamine toimus live’is, kus 20 žürii liikmele tutvustati projekti. Žüriisse kuulusid mitmete globaalsete ettevõtete turundus ja üritusturundusspetsialistid (näiteks Volvo, Ericsson, Mastercard, Finnair, Eesti Energia).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700