Autor: Best Marketing • 12. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Husqvarna Eesti turunduses alustas tööd Kati Plaamus

Alates aprillist koordineerib Husqvarna Eesti turundust Kati Plaamus, kelle turundada jäävad metsa- ja aiatooted ning nendega kaasnevad teenused.

"Meie peamisteks eesmärkideks on kvaliteetse premium brändi hoidmine ja koostöös edasimüüjatega parima kliendikogemuse tagamine (kaupluste profileerimine, koolitused jms). Lisaks panustamine erinevatesse sotsiaalse iseloomuga projektidesse nagu koostöö erinevare raie- aiakujundusvõistluste, Kadrioru pargi ja Luua Metsakooliga," rääkis Plaamus enda uusi tööülesandeid. Tänapäeval on brändi turundus ja nn „lead generation“ ehk müügikontaktide loomine tema sõnul võrdselt tähtsad ning aina enam teineteist toetamas. Mõeldes nooremale generatsioonile, siis peavad nad kohanema nende nõudlikkuse ja kärsitusega.

"Liigume järjest lihtsama ja emotsionaalsema, kuid siiski piisavalt soliidse kommunikatsiooni suunas. Sotsiaalmeedial on väga suur roll, kuna klient ei tule enam poodi ilma eelnevate teadmiste ja hoiakuteta. Ikka on asja enne uuritud sotsiaalmeedias, sõpradelt infot kogudes ja googeldades," ütles ta ning lisas, et seega tuleks turundus- ja nõustamistöö teha ära eelmainitud kanaleid silmas pidades. "Kaupluses on loomulikult asjatundlikud inimesed ja alati valmis abistama, aga klient on sinna kõigepealt vaja saada.“

Husqvarna Eesti ja Soome juht Jaanus Vahesalu lisab, et Kati liitumise üle Husqvarna tiimiga on tal siiralt hea meel, sest tema senised praktilised kogemused tehnikavaldkonnas aitavad kaasa ka Husqvarna kaubamärgi turundamisel. "Husqvarna on täna kindel turuliider omas valdkonnas nii globaalselt kui ka Eestis ning soovime seda positsiooni kindlustada läbi uuenduste ja tehnoloogiliste arendamiste.“

Kati Plaamus on eelnevalt töötanud Konekesko Eestis, Uponoris ja Silberautos.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700