Autorid: Maarit Eerme, Jekaterina Molotkova • 10. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Password 2019 disain: mis on kontseptsiooni taga

2019. aasta Passwordi disaini loojaks oli loovagentuur Havas Creative. Ettevõtte kunstiline juht selgitab, kuidas visuaalne disain sündis ning mida kasutatud sümbolid tähendavad.

Loovagentuuri Havas Creative AD Santino Calvo sõnul oli Eesti suurimale turunduskonverentsile Password 2019 visuaali disainimine rohkem kui suur väljakutse. „Tegu oli põneva ja lõbusa ettevõtmisega. Oli väga huvitav tutvuda sellega, mis hetkel turundusmaastikul toimub ja leida võimalusi illustreerimaks selle aasta teemat ebatraditsiooniliselt,“ ütles Calvo.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700