Autor: Best Marketing • 20. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaidor Kahar asus tööle agentuuri Havas Creative loovjuhina

Enam kui 20-aastase teletöö kogemusega Kaidor Kahar liitus loovagentuuriga Havas Creative.

„Mulle meeldib Havasi loominguline õhkkond. Lahedaid ideid on nii palju, et tuleb ennast võsakiiniga sellest džunglist läbi raiuda. Sain üsna ruttu aru, et see on koht, kus ma tahan oma panuse anda. Julgeme luua, kuid alati peame meeles ka seda, miks me seda kõike teeme - igal pöörasemalgi ideel on põhjus,“ ütles Kaidor.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700