Autor: Best Marketing • 5. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meediagentuuri CMSPHD uus juht on Liis Oper

Alates 21. veebruarist alustas meediaagentuuri CMSPHD juhina tööd pikaajalise valdkonna kogemusega Liis Oper.

„Olen töötanud meediasektoris kokku juba 20 aastat. Alustasin CMSis meediaplaneerijana, kasvasin projektijuhiks ja viimased kolm aastat olen tegutsenud strateegiajuhina. Selle aja sisse on jäänud suurepärased koostöökogemused erinevate klientide meediapartnerina, aidates neil läbi innovaatiliste meediakampaaniate saavutada olulist äriedu. Tänases killustunud maailmas on meediaagentuuri roll efektiivsete valikute tegemisel oluliselt kasvanud, selle keerukuseaste on täna hoopis midagi muud võrreldes näiteks kümne aasta taguse ajaga. Õnneks töötab CMSPHDs täna parim tippspetsialistide meeskond, keda üks juht võiks endale soovida.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700