Autor: Best Marketing • 25. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundajate Liidu peatoimetajaks sai Silja Oja

Täna alustas Turundajate Liidus (TULI) Silja Oja, kes astus liidu uude peatoimetaja rolli, et viia turundusmaastiku olulisemad teemad valdkonnainimesteni.

Peatoimetajana on Silja Oja peamisteks ülesanneteks liidu ja selle liikmetega seonduvate tegevuste kajastamine ning turundusvaldkonnas aktuaalsete teemade käsitlemine.

Silja Oja töötas 12 aastat turundusvaldkonna tegemisi kajastava portaali Best Marketing heaks, neist 8 aastat oli ta selle juht. Enda sõnul võttis ta kutse asuda tööle TULI peatoimetajana rõõmuga vastu. „Leian, et see on loogiline jätk mu varasemale tööle. Olen aastaid Eesti turundus- ja reklaamivaldkonna arengule, võitudele ja muredele kaasa elanud. Nüüd annan oma panuse uue kontseptsiooniga TULI arendamisse. Soovin tõsta kohalike ettevõtjate ja terve Eesti ühiskonna teadlikkust turundusest kui väärtust loovast ja võimsast tööriistast,“ ütles Silja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700