Turundajate Liidu peatoimetajaks sai Silja Oja

Täna alustas Turundajate Liidus (TULI) Silja Oja, kes astus liidu uude peatoimetaja rolli, et viia turundusmaastiku olulisemad teemad valdkonnainimesteni.

Peatoimetajana on Silja Oja peamisteks ülesanneteks liidu ja selle liikmetega seonduvate tegevuste kajastamine ning turundusvaldkonnas aktuaalsete teemade käsitlemine.

Silja Oja töötas 12 aastat turundusvaldkonna tegemisi kajastava portaali Best Marketing heaks, neist 8 aastat oli ta selle juht. Enda sõnul võttis ta kutse asuda tööle TULI peatoimetajana rõõmuga vastu. „Leian, et see on loogiline jätk mu varasemale tööle. Olen aastaid Eesti turundus- ja reklaamivaldkonna arengule, võitudele ja muredele kaasa elanud. Nüüd annan oma panuse uue kontseptsiooniga TULI arendamisse. Soovin tõsta kohalike ettevõtjate ja terve Eesti ühiskonna teadlikkust turundusest kui väärtust loovast ja võimsast tööriistast,“ ütles Silja.

Turundajate Liidu juhatuse liige Ivo Kallasmaa sõnas, et Silja Oja annab liidule võimaluse veelgi häälekamalt kommunikeerida turundusmaastikul toimuvat ja hoida silm peal kõigel, mis on valdkonnainimeste jaoks oluline. "Silja Oja kogemused turundusteemade kajastamisel ja kokkupuude turundusvaldkonnaga aitab kahtlemata kaasa Turundajate Liidu rollile olla valdkonda kõnetavate teemade vahendajaks ja tõstatajaks," märkis ta.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019

LIVIKO otsib GRAAFILIST DISAINERIT

Liviko AS

25. veebruar 2019

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Eesti Teadusagentuur

03. märts 2019