Autor: Best Marketing • 25. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook testib teismelistele suunatud videomeemide teenust

Facebook testib praegu teismeliste hulgas oma uusimat videomeemide feedi ehk söödet nimega LOL, teatas TechCrunch. Seni ei ole Facebook veel otsustanud, kas LOL, kuhu kasutajad saavad üles laadida naljakaid videosid, GIF-tüüpi videoklippe ja meeme hakkab olema Facebooki funktsioon või eraldiseisev rakendus.

LOL töötab algoritmi põhimõttel, mis teeb oma valiku lähtudes kasutaja individuaalsetest huvidest, kuvades klippe karusellina ja liigitades neid valdkondadesse, nt "Päevalehed" või "Sulle". Kasutajad saavad videoid, klippe ja meeme sirvida eri teemade kaupa, näiteks "Juhuslik", "Meemid", "Mängud", "Kuulsused", "Kool" ja "Stand-Up". Sisu saab vaadata kas teemade kaupa või automaatrežiimis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700