Autor: Sven Olters • 30. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastuvoolu küll, aga mis suunas?

Argo Virkebau, Ekspress Meedia juhatuse esimees
Ekspress Meedia juhatuse esimehe Argo Virkebau vastus Eesti Meedia juhatuse esimehele Sven Nuutmannile.

Sven Nuutmann Eesti Meediast andis hiljuti Äripäeva raadios igati huvitava ja põhjaliku intervjuu, milles kirjeldas oma nägemust täna Eesti meediamaastikul toimuva kohta. Kuivõrd hea kolleeg võttis vaevaks ka konkureeriva Ekspress Grupi kohta üht-teist ära mainida, siis pean õigeks õiendada mõned tema juttu ilmselt teadmatusest sisse lipsanud faktivead.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700