Autor: Hando Sinisalu • 17. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balticbest 2018: Suured ideed väikestest riikidest

Pia Af Hällström, Wörksi loovjuht, Soome
Seekordne Balticbest paneb omavahel võistlema väikeriigid. Kui varem oli konkurss avatud vaid Balti riikidele, siis nüüd ootame osalema ja omavahel võistlema Euroopa väikeriikide (alla 5- miljonilise elanikkonnaga) agentuure.

“Meil on väike turg ja väikesed eelarved. Peame tegema säästureklaame!” Umbes niimoodi kõlab tavaline põhjendus, kui küsitakse, miks Eesti (või Leedu või Horvaatia) agentuurid Cannes’ist lõvisid koju ei too. Osaliselt vastavad need põhjendused ka tõele – USAs või Hiinas on tõepoolest suurem turg ja reklaamile tasub rohkem kulutada. Aga samas on ka palju näiteid selle kohta, et väikeriigis tehtud reklaam võidab suuri auhindu (eelmise aasta Cannes Cyber Grand Prix läks 30 000-se elanikkonnaga Ahvenamaa pangale).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700