Silja Oja • 2. mai 2018
Jaga lugu:

Pauligi kontserni OOH äriüksuse juhiks sai Marta Piigli

Marta Piigli  

Marta Piigli asus alates maikuust tööle Pauligi kontserni kohvidivisjoni Paulig Professional üksuse juhina. Tegu on kogu Pauligi Out-Of-Home (OOH) ehk väljaspool kodu äriüksuse juhi ametiga. Marta Piigli meeskonda kuuluvad maajuhid ja erinevate funktsioonide juhid (müügiorganisatsioon, turundus, järelteenindus).

Kohvidivisjoni OOH üksuses on kokku 200 töötajat Soomes, Rootsis, Norras ja Baltimaades ning üksuse käive on 65 mln eurot.

Marta Piigli juhtis seni kohvidivisjoni Baltikumi OOH üksust. Tal on MBA kraad ja ta on Pauligis töötanud aastast 2007 erinevates müügi ja turunduse juhtimisega seotud ametites. Enne seda on ta töötanud kommunikatsiooni- ja turundusvaldkonnas nii era- kui ka avalikus sektoris.

Pauligi kontsern on aastal 1876 asutatud rahvusvaheline toiduainetööstuse valdkonnas tegutsev perefirma. Peamised tegevusalad on kohv, Paulig Foods ja Snack Food ning kaubamärgid Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green ja Poco Loco. Pauligi kontsernis on kokku 2000 töötajat 13 riigis ja 2017. aasta müügikäive oli 929 mln eurot.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Jekaterina Molotkova
Jekaterina MolotkovaBest Marketingi juht-toimetajaTel: +372 5620 6764jekaterina@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com