4. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas personaliseeritud sisuturundus võiks olla järgmine big thing?

Georgi Viies
Foto: Robert Lang
Georgi Viies jagab Best Marketingi lugejatega oma Passwordil tekkinud mõtteid. “The key is not to be ON social, but to BE social” (“Asja võti ei seisne mitte sotsiaalmeedias olemises, vaid sotsiaalne olemises”) ütles Passwordi esimene esineja Huib van Bockel oma ettekandes. Seega liigume tagasi põhitõdede juurde.

Samal ajal, kui turundajaid vaevatakse AI tuleviku mõtetega ja hirmutatakse, et Voice is the next big thing (Häälkäsklused on järgmine suur asi), tundub, et oleme peamise unarusse jätnud: heade suhete hoidmise klientidega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700