Autor: Helen Külaots • 30. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marko Siller: ringmajanduses saavad tootjatest üha enam teenusepakkujad

Marko Siller
Foto: Eveli Makko
Maailma mastaabis saavad suured tegijad aru, et loodusresurss pole tõepoolest lõputu. Äri tahab aga tegemist. Lahenduse otsimisel on jõutud ringmajandusmudelini. Praegusel hetkel on tegemist veel nö tulevikuteemaga, kuid siin-seal on see jupikaupa praktikasse jõudnud. Mis see on ja kuidas mõjutab ringmajandus senise turunduskommunikatsiooni aluseid, räägib Marko Siller ettevõttest Sustinere.

Sõna ringmajandus vihjab juba suuresti sellele, millega on tegemist: idee on vähendada liigset tarbimist ja prügitekkimist läbi selle, et tõsta toodete väärtus võimalikult kõrgeks ja võimaldada neid pärast täies mahus taaskasutada. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700