Autor: Hando Sinisalu • 26. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirmood peab kaduma! Tehnoloogia muudab rätseparõivaste tootmise odavamaks

Lina Wassong
Intervjuu Berliini turunduskonverentsi esineja Lina Wassongiga. Lina on Berliinis tegutsev disainer ja tehnoloogiaekspert, kes viib moedisainis kokku digitaalse ja analoogmaailma. Ta kasutab moeloomes uusi tehnoloogiad nagu 3D printimine ja laserlõikus.

Millised on tehnoloogilised innovatsioonid moetööstuses? Tavalistes rõivapoodides käies tundub kõik väga traditsiooniline.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700