Helen Külaots • 6. september 2017
Jaga lugu:

Thorgate'i disainitiimiga liitus Nikita Abramenkov

Nikita Abramenkov,  

Digitooteagentuuri Thorgate disaini ja tootearenduse tiimi uus juht on Nikita Abramenkov, kes on IT-ettevõttes Codeborne töötades disaininud nii Vene, Tšehhi kui ka Eesti pankasid, aga ka löönud reklaamiagentuuri Taevas Ogilvy disainerina kaasa tuntud auto- ja rõivabrändide turundustegevustes.

“Minu eesmärk Thorgate'is on disainida digitooteid, mis lahendavad meie kliendi mure, teevad tema äri efektiivsemaks,” kommenteeris Thorgate'i disaini ja tootearenduse tiimi uus juht Nikita Abramenkov. “Kasu toova digitoote disain koosneb minu hinnangul kolmest komponendist - esmalt tuleb aru saada kliendi äriprobleemist ning alles seejärel luua probleemi lahendav hea kasutajamugavuse ja esteetilise väljanägemisega toode,” lisas Abramenkov.

Tallinnas, Londonis ja Oslos kontoreid omav Thorgate keskendub keerukate digitoodete analüüsile, disainile ning arendusele. Ettevõte on disaininud ja arendanud näiteks veebipoe eCoop.ee, nutikaid tänavalgustusi juhtiva tarkvara Gridensile ning puiduvarude haldamise tööriistad Aristonile ja Eesti Puidumüügikeskusele, aga ka disaininud auhinnatud Like a Local Guide äpi ja postimees.ee keskkonna. Tehnoloogias on Thorgate tugevalt spetsialiseerunud Python/Django arendusele back-end'is ning React.js-i arendusele front-end'is. Ettevõttel on ka laialdane kogemus iOSi (Swift) ja Androidi arenduses (Java/Kotlin).

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com