Autor: Helen Külaots • 28. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundajad: Eestis on vähe värskeid ja innovaatilisi turunduslahendusi

Arabella Arro, Kalevi tootegrupijuht
“Eestis kipuvad turunduslahendused tihti korduma,” ütlevad kolm turundusentusiasti, kes jagavad muljeid eelmisel aastal külastatud Amsterdami turunduskonverentsilt. “Väliskonverentsil külastatud kohalike ettevõtete kohati hullud ideed annavad julgust ka ise midagi uut proovida.”

Miks külastasid eelmisel aastal Amsterdami turunduskonverentsi ja milliste ideedega sealt naasid? Vastavad Kalevi tootegrupijuht Arabella Arro, MyFitnessi turundusjuht Marika Mäsak ja Circle K turundusjuht Diana Veigel, kes külastasid eelmisel aastal Best Marketingi korraldatud Amsterdami turunduskonverentsi ja tulevad sel aastal ka Berliini.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700