Autor: Silja Oja • 22. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balticbesti esinejate hulka lisandus Mark Eikner

Mark Eikner
Idea Grupi partner Mark Eikner osaleb vestlusringis “Meedia- ja reklaamitööstuse trendid Baltikumis 2018”, mis toimub turundusfestivali Balticbest raames 30. augustil Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus.

Mark Eikner on Idea turundusagentuuride grupi juht ja partner. Idea Group on aktiivne kõigis kolmes Balti riigis, koondades 14 agentuuri ja 160 töötajat. Idea Group kuulub ühte maailma suurimasse turunduskommunikatsiooni agentuuride võrgustikku Havas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700