Silja Oja • 22 august 2017

Balticbesti esinejate hulka lisandus Mark Eikner

Mark Eikner  

Idea Grupi partner Mark Eikner osaleb vestlusringis “Meedia- ja reklaamitööstuse trendid Baltikumis 2018”, mis toimub turundusfestivali Balticbest raames 30. augustil Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus.

Mark Eikner on Idea turundusagentuuride grupi juht ja partner. Idea Group on aktiivne kõigis kolmes Balti riigis, koondades 14 agentuuri ja 160 töötajat. Idea Group kuulub ühte maailma suurimasse turunduskommunikatsiooni agentuuride võrgustikku Havas.

Vestlusringis osalevad ka Eesti Meedia tegevjuht Sven Nuutmann, Leedu meediaväljaande Verslo Zinios juht Ugnius Jankauskas, Läti Delfi juht Konstantins Kuzikovs ja Inspired Latvia juht Karlis Gedrovics.

Moderaator on Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu.

Teemad:

Kohaliku meedia- ja reklaamitööstuse olukord Facebooki ja Google’i ajastul;Kick-back ja muud probleemid... Kas meediaväljaanded ja -agentuurid saavad nüüd lõpuks hästi läbi?Bännerreklaami langus ja sisuturunduse tõus;Digitaalses meedias on kõik mõõdetav. Või kas ikka on?

Registreeru hiljemalt 25. augustil: balticbest.eu 

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700