Autor: Helen Külaots • 19. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moebrändi edus mängib väga suurt rolli Instagram

Moebränd August
“Kui seda kanalit õigesti ära kasutada, võivad päris mitmed edasimüüjad sind ise üles leida,” ütlevad brändi August turundusega tegelevad Piret Rätsep ja Egle Lätt-Dodge agentuurist Fashionavant. Nimetatud Eesti moebränd on edukalt sisenenud juba üheksale välisturule ning plaanib oma ekspordiplaanidesse ampsata veelgi rohkem riike. Loe, millised on olnud Augusti peamised ekspordi õppetunnid ja kuidas edukalt välisturule siseneda.

Mis riikides praegu August esindatud on?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700