26. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundusautomaatika on omaette kultuur, mitte eraldiseisev ühekordne projekt

Philip Storey
Turundusautomaatikaga alustamine, sellega harjumine ja selle omaksvõtmine võtab kindlasti aega, aga see tasub ära. „Mõned mu klientidest teenivad 50% oma tuludest just automatiseeritud lahenduste ja kampaaniate kaudu, räägib 14. juunil Tallinnas toimuva seminari “Turundus ja numbrid” peaesineja Philip Storey. Loe intervjuud!

14. juunil esineb Philip Storey Tallinnas Blissis toimuval seminaril "Turundus ja numbrid" ettekandega "Kuidas andmetele tugineva turunduse abil oma äri kasvatada". Tule osalema! Tutvu kavaga SIIN.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700