Autor: Hando Sinisalu • 5. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üle poole bännerreklaamidest on nähtamatud

Foto: Shutterstock
Üksnes Suurbritannia turul kulutavad reklaamijad aastas 880 miljonit eurot bännerreklaamidele, mida keegi ei näe. Eestis puudub reklaamide nähtavuse osas turustandard, kirjutab Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu.

Vähem kui pool (47%) Suurbritannia turul näidatavatest bännerreklaamidest jõuab vaatajani – nii selgub reklaamide mõõtmisega tegeleva firma Meetrics hiljutisest uuringust. Saksamaal pole olukord palju parem – seal jõuab vaid 55% bännerreklaamidest vaatajani. Võrreldes eelmise aastaga on olukord halvemaks läinud, bännerreklaamide nähtavus väheneb kõikidel suurtel turgudel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700