Autor: Helen Külaots • 22. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naised on emotsionaalsed kulutajad

Karen Pine
Foto: Marko Mumm
Psühholoogiaprofessor Karen Pine rääkis oma Passwordil tehtud ettekandes sellest, miks on naiste suhe rahaga keerukam kui meestel ja millised faktorid naiste ostlemist mõjutavad. Ehkki ta tõdeb, et tema väited ei pruugi kõlada poliitkorrektselt, tuginevad need teaduslikele uuringutele.

Juba väikesed tüdrukud on teadlikud tarbijad

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700