21. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettepanek: järgmisel aastal Kuldmuna žüriide juhtideks naised

Joao Rei
Passwordi konverentsil toimus Kuldmuna žüriiliikmete paneeldiskusioon, kus arutati, milline on Kuldmunale esitatud tööde üldine kvaliteet ja reklaamimaailma elujõulisus Eestis. Kuldmuna sessiooni moderaator Joao Rei tegi räägitust väikese kokkuvõtte.

Enamik žüriiliikmetest nõustus sellega, et Kuldmunale esitati paar väga head tööd ning palju selliseid, mille väärtus polnud kuigi kõrge. Kui võrrelda rahvusvaheliste konkurssidega, siis puudu oli keskpärastest töödest - nende asemel oli palju neid, mida poleks tulnud üldse esitada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700