19. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nartsissism ei ole enam isiksusehäire, vaid suure protsendi nooremate inimeste normaalne olek

Foto: Shutterstock
... ja kui isiksusehäirete puhul on teada, et nood hakkavad sageli peale 30. eluaastat taanduma, siis digitaaltehnoloogia poolt toidetud narsissism on elujõuline ka siis, kui millenniumipõlvkond vanadekodusse kolib. Loe EBS-i turundusprofessori Katri Keremi poolt Passwordilt kogutud mõtteid!

2017. aasta Passwordi konverentsi teema oli nagu rusikas silmaauku (kuigi see on üks imelik väljend ideaalse sobivuse kirjeldamiseks). Umbes 2009. aastal ütles Rory Sutherland midagi sellist, et sellele, kuidas reklaam ja turundus töötavad, on juba piisavalt palju tähelepanu pööratud ja turunduses toob edu vaid keskendumine sellele, kuidas inimesed „töötavad“.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700