Silja Oja • 2 märts 2017
Jaga lugu:

Hallo, Kosmos! Passwordi esinejate hulka lisandus Ingrid Peek

16. märtsil toimuvasse Passwordi esoteerika vestlusringi lisandus äsja "Hallo, Kosmos!" saate autor Ingrid Peek. Mihkel Raua juhitavas vestlusringis osalevad lisaks Ingridile ka tuntud skeptik Martin Vällik ja Bliss maja (ning samuti ka Kannu kõrtsi) omanik Kristjan Kann.

Tule 16. märtsil aasta turundussündmusele "Password 2017. Business Meets Consumer", viimane võimalus pilet osta on 10. märtsil: www.password.ee

Ingrid Peek on Raadio 2 saate "Hallo, Kosmos!" autor. R2-e üks populaarsemaid saateid on iganädalane sise- ja väliskosmilistes avarustes, ilmavaadete perifeerias ja avangaris seiklev audiorännak. Lisaks raadioajakirjaniku tööle meeldib Ingridile kirjutada ja raamatumaailma projektidega toimetada, tema varasemasse töökogemusse kuulub saatejuhtimisi nii raadios kui ka teles ning kommunikatsiooni- ja projektijuhtimisi meelelahutuskompaniis BDG ja mujalgi.

Kristjan Kann on asutanud Bliss Maja, mis on otsekui loodud erinevate inspireerivate ja spirituaalsete ürituste läbiviimiseks, ühendades endas konverentsikeskuse ja taimetoidu buffee-restorani. Lisaks on Kristjan asutanud MTÜ Siddhayatan Estonia, mis tegeleb Purnam jooga treeningutega ja guru Acharya Shree Yogeesh spirituaalsete õpetuste tutvustamisega Eestis. Kristjan on ka Yogeesh´i raamatu ÄRKA! tõlkija.  on MTÜ Eesti Skeptik üks asutajatest ning ühingu kodulehe, teadusportaali Skeptik.ee eestvedaja. Lisaks on Martin ka füüsikaõpetaja Tallinna Inglise Kolledžis ning harrastusastronoom. Skeptik.ee eesmärgiks on muuhulgas populariseerida skeptilist-kriitilist mõtlemist ja teaduse meetodeid ning uurida paranormaalseteks nimetatud nähtusi, alternatiivmeditsiini jm väiteid, mis pretendeerivad teaduslikkusele.

Martin Vällik

Tule osalema, viimane võimalus pilet osta on 10. märtsil: www.password.ee

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com