Hallo, Kosmos! Passwordi esinejate hulka lisandus Ingrid Peek

16. märtsil toimuvasse Passwordi esoteerika vestlusringi lisandus äsja "Hallo, Kosmos!" saate autor Ingrid Peek. Mihkel Raua juhitavas vestlusringis osalevad lisaks Ingridile ka tuntud skeptik Martin Vällik ja Bliss maja (ning samuti ka Kannu kõrtsi) omanik Kristjan Kann.

Ingrid Peek on Raadio 2 saate "Hallo, Kosmos!" autor. R2-e üks populaarsemaid saateid on iganädalane sise- ja väliskosmilistes avarustes, ilmavaadete perifeerias ja avangaris seiklev audiorännak. Lisaks raadioajakirjaniku tööle meeldib Ingridile kirjutada ja raamatumaailma projektidega toimetada, tema varasemasse töökogemusse kuulub saatejuhtimisi nii raadios kui ka teles ning kommunikatsiooni- ja projektijuhtimisi meelelahutuskompaniis BDG ja mujalgi.

Kristjan Kann on asutanud Bliss Maja, mis on otsekui loodud erinevate inspireerivate ja spirituaalsete ürituste läbiviimiseks, ühendades endas konverentsikeskuse ja taimetoidu buffee-restorani. Lisaks on Kristjan asutanud MTÜ Siddhayatan Estonia, mis tegeleb Purnam jooga treeningutega ja guru Acharya Shree Yogeesh spirituaalsete õpetuste tutvustamisega Eestis. Kristjan on ka Yogeesh´i raamatu ÄRKA! tõlkija. 

Martin Vällik on MTÜ Eesti Skeptik üks asutajatest ning ühingu kodulehe, teadusportaali Skeptik.ee eestvedaja. Lisaks on Martin ka füüsikaõpetaja Tallinna Inglise Kolledžis ning harrastusastronoom. Skeptik.ee eesmärgiks on muuhulgas populariseerida skeptilist-kriitilist mõtlemist ja teaduse meetodeid ning uurida paranormaalseteks nimetatud nähtusi, alternatiivmeditsiini jm väiteid, mis pretendeerivad teaduslikkusele.

Tule osalema, viimane võimalus pilet osta on 10. märtsil: www.password.ee

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019

SOFTREND GROUP otsib TURUNDUSJUHTI

Softrend Group OÜ

17. veebruar 2019