Autor: Helen Külaots • 4. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti parimad jõulureklaamid 2016

Kaader Kalevi jõulureklaamist
“Jõulukommunikatsiooni on vaja igal aastal uuendada,“ ütleb Stockmanni turundusjuht Mari Villem. Talle oponeerib Kalevi turundusdirektor Anne Tääkre, kelle sõnul on jõululugu alati ühesugune ega eelda alati uusi reklaame. Vaata kodumaa parimaid jõulureklaame ja loe, kuidas kommenteerib oma reklaami iga ettevõtte esindaja ise: Margot Meus Kaubamajast, Mari Villem Stockmannist, Elo Võrk Teliast, Harles Tomberg Elisast, Anne Tääkre Kalevist ja Janne Laik Olerexist.

Kaubamaja

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700