18. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liikumispuudega Laste Toetusfondi rebränding

Liikumispuudega Laste Toetusfondi uus logo
"Sihtasutuse missioon on aidata kaasa sihtgrupi sotsialiseerumisele, pakkuda uusi võimalusi, kogemusi, teadmisi, avardada silmaringi ning pakkuda positiivseid emotsioone," räägib asutuse juht Sirli Jassov. Loe, miks oli rebränding vajalik ja mismoodi see teostati.

Liikumispuudega Laste Toetusfond on Sirli Jassovi poolt 2009. aastal ellu kutsutud heategevusühing liikumispuudega laste ja nende perede toetamiseks. Tookord alustas toetusfond sellenimelise juriidilise nime all. Alates 2011. aasta detsembrist esindab brändi Liikumispuudega Laste Toetusfond Sihtasutus Lapsepuue, mis on asutatud missiooni edasikandmiseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700