26. september 2016
Ainult tellijatele

Maine hoidmine sotsiaalmeedias – kuidas?

Brit Mesipuu

Suurfirmad kulutavad palju raha maine juhtimise strateegiaks. Neil on läbi mõeldud iga samm, et hoida oma ettevõtte kuvand positiivse ja laitmatuna. Väiksemad firmad aga eraldi sellele rõhku ei pane, kuid peaks! Maine hoidmisest kirjutab Brit Mesipuu.

Mõelge kasvõi enda kogemuse peale. Enne suurema ostu sooritamist uurid firma kodulehte, toote/teenuse kommentaare, Google otsing juhatab sotsiaalmeedia kanalite peale jne. Isegi meie kodumaine leht Hinnavaatlus suunab arvustuse lingile vajutades Googlisse. Kas neil lehtedel loetu mõjutab sind? Loomulikult., kuidas hoida oma ettevõtet parimas valguses ka ilma suuremate kulutuste.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700