26. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maine hoidmine sotsiaalmeedias – kuidas?

Brit Mesipuu
Suurfirmad kulutavad palju raha maine juhtimise strateegiaks. Neil on läbi mõeldud iga samm, et hoida oma ettevõtte kuvand positiivse ja laitmatuna. Väiksemad firmad aga eraldi sellele rõhku ei pane, kuid peaks! Maine hoidmisest kirjutab Brit Mesipuu.

Mõelge kasvõi enda kogemuse peale. Enne suurema ostu sooritamist uurid firma kodulehte, toote/teenuse kommentaare, Google otsing juhatab sotsiaalmeedia kanalite peale jne. Isegi meie kodumaine leht Hinnavaatlus suunab arvustuse lingile vajutades Googlisse. Kas neil lehtedel loetu mõjutab sind? Loomulikult., kuidas hoida oma ettevõtet parimas valguses ka ilma suuremate kulutuste.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700