Autor: Silja Oja • 28. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mihkel Raud rajas sisuturundusagentuuri

Hiljuti poliitikast taandunud Mihkel Raud tegutseb nüüdsest koos partnerite Paul ja Lauri Postiga sisuturunduse butiigis Uwaga.

Paul ja Mihkel said tuttavaks 2014. aastal Mihkli valimiskampaania käigus. „Oleme sellest saati regulaarselt läbi käinud. Mõni aasta hiljem, kui Mihkel töötas Riigikogus ja mina disainiagentuuris, sõitsin Mihklile Tallinna külla, et küsida nõu ühe reklaamikampaania tarbeks. Tahtsime teha Riigikogu liikmetest 360 kraadi fotod, aga jutt jõudis hoopis selleni, et Mihklil oli kuklas idee, et kunagi võiks teha sisuturundusagentuuri. Pärast mõningast edasi-tagasi mõttevahetust jõudsime järelduseni, et miks oodata, hakkame tegema. Kõik eeldused olid olemas,“ räägib Uwaga saamisloost Paul Post.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700