7. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolm võimalust olla innovaatiline

Best Marketing avaldab valikuliselt artikleid uudiskirjast Innovatsioon ja kommunikatsioon, mida annab välja Äripäev koostöös Rootsi juhtiva turundusajakirjaga Resumé.

Sukeldu uttu! Üsna kindel, et sellist baari me mujal ei näe: džinni ja toonikut serveeritakse uduna, mida külalised sisse hingavad. Sellise pop-up-baari Londonis avas sensoorne reklaamibüroo Bompas&Parr. Nagu kirjutab baari külastaja portaalis Wired, on džinni ja tooniku pilve sukeldumine täiesti uus, lausa hedonistlik elamus. Baar asub vanas kloostris ja see lisab vürtsi veelgi. Bompas&Parr manitseb ettevaatlikult inhaleerima ja väidab, et normaalse hingamise puhul on ühe udus veedetud tunni toime võrreldav tavapärase dringiga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700